NAGOVOR RAVNATELJICE

Dobrodošli!

Spoštovani starši in obiskovalci spletne strani,

vstop v vrtec pomeni prvi majhen korak otroka iz domačega zavetja. S prihodom v vrtec, vstopa otrok v prostor poln novih doživetij in spoznanj.

Dnevno v vrtcu tlakujemo pot, po kateri bomo z roko v roki popeljali naše malčke v svet in  jim pomagali narediti prve korake na poti k samostojnosti, aktivnemu spoznavanju sebe in svoje okolice. Zavedamo se svojega poslanstva in v skladu z našo vizijo ter programom nudimo malčkom socialno okolje, ki je za predšolskega otroka izredno pomembno. Delo in življenje v vrtcu temelji na igri, različnih izkušnjah in aktivnem učenju. Pomemben je napredek vsakega posameznega otroka, zato jim omogočamo, da so uspešni in da vsi napredujejo v skladu s svojimi sposobnostmi.

Vsi zaposleni v vrtcu se trudimo, da je otrokom pri nas lepo, da se počutijo varni, sprejeti in zadovoljni. Otrokom nudimo spodbudno učno okolje z bogatimi in raznolikimi dejavnostmi.

Želimo si tudi povezovanja s starši, saj se zavedamo, da kakovost vrtca lahko gradimo le skupaj. Zahvaljujemo se vam, da nam zaupate svojega otroka in potrudili se bomo, da bo vrtec za vas in vašega malčka prijetna izkušnja, ki se je boste radi spominjali.

Dobrodošli v našem vrtcu!

ravnateljica Andreja Koščak, prof.

Dostopnost