V ponedeljek, 13. 5. 2024, so nas v vrtcu obiskali  babice in dedki. Babice in dedki, polni energije in nalezljivega smeha, so se skupaj s svojimi vnuki podali na nepozabno dogodivščino.

Pripravili smo niz športnih iger, ki smo jih poimenovali Igre brez meja. Preizkusili so se v skakanju, delanju počepov, predklonu in kroženje z rokami, preskakovanju ovir, zadevanju tarče s storži, premagovanju pajkove mreže, hoji po deblu in metanju obročev na palico.

Vzdušje je bilo polno veselja in navdušenja, saj so se otroci učili od svojih modrih babic in dedkov, ti pa so se vrnili v čas, ko so bili sami mladi. Skupaj so premagovali ovire, si pomagali in spodbujali ter se hkrati zabavali ob vsakem koraku.

Ob koncu pestrega dne so bili vsi nagrajeni za svoje sodelovanje. Otroci so domov odnesli zbirni kartonček s štampiljkami, babice in dedki pa so dobili  zahvalo za sodelovanje.

Obisk babic in dedkov ni bil le dan zabave in igre, temveč neprecenljiva priložnost za ustvarjanje spominov, ki bodo trajali vse življenje. Ta dan v gozdu je bil dokaz, da so najlepše stvari tiste, ki jih delimo s tistimi, ki jih imamo najraje.

Dostopnost