Skupino Zlate ribice obiskuje 22 otrok, 10 deklic in 12 dečkov. V skupini so že stkane prijateljske vezi, veseli pa smo tudi novih prijateljev, ki smo jih pridobili v letošnjem letu. Ker smo pravi prijatelji, si stvari delimo in drug drugemu pomagamo. Skupaj smo že od malih nog, ob koncu letošnjega leta pa se od vrtca poslavljamo. Veliko časa namenimo pridobivanju raznovrstnih izkušenj in ob tem raziskujemo, preizkušamo, spoznavamo sebe in svoje sposobnosti. Najraje se igramo v kotičku s kockami in kotičku dom. Veliko hodimo na sprehode, igramo pa se tudi v gozdu in na atletskem stadionu. Prednostna naloga skupine je Potujemo skozi zgodovino našega kraja.

V mesecu septembru smo spoznavali zgornje prostore vrtca in igralnico.  Skupaj smo sprejeli pravila, ki veljajo v kotičkih in se jih skušamo držati. V skupini smo se dogovorili, kako bomo praznovali rojstne dni.

V tem letu nas čaka še veliko presenečenj in zanimivih dejavnosti in vsi skupaj se bomo trudili, da se bomo imeli lepo in bomo radi hodili v vrtec.

Tatjana Malenšek, vzgojiteljica

Dostopnost